Looking For Anything Specific?

Mithat Can Özer Nurgül Yeşilçay : Nurgül yeşilçay(35) yeni sevgilisi sezen aksu'nun oğlu mithat can özer(30)'le geçtiğimiz akşam tekrar bebek'de görüntülendi.

Mithat Can Özer Nurgül Yeşilçay : Nurgül yeşilçay(35) yeni sevgilisi sezen aksu'nun oğlu mithat can özer(30)'le geçtiğimiz akşam tekrar bebek'de görüntülendi.. Eşi cem özer'den tek celsede boşanan nurgül yeşilçay, gönlünü sezen aksu'nun oğlu mithat can özer'e kaptırdı. Ileride belki üçünü kameralar karşısında beraber de görebiliriz. Bu durum en çok yeşilçay'ın eski eşi cem özer'i sevindirdi. Görüntülendiklerini farkedince ' bizi rahat bırakın' diyen sevgililer taksiye binerek oradan uzaklaştı. İçeride sezen aksu'nun sinan özer'den olan oğlu mithat can özer'le birlikte.

6 yıl evli kaldığı yeşilçay'ın mutluğunu istediğini söyleyen ve ht pazar'daki röportajında nurgül benden daha iyisini bulur diyen özer, buluşma sonrası ne konuştuklarını soran gazetecilere havadan sudan konuştuk diye cevap. Sonra özer, dışarı çıkarak gazetecilere tepkisini dile getirdi. Cem özer ile altı yıllık evliliğini yaklaşık bir ay önce noktalayan nurgül yeşilçay, önceki gece mithatcan özer ile bebek lucca bistro'daydı. Güzel oyuncu nurgül yeşilçay ve sezen aksu'nun oğlu mithat can'ın sürpriz aşkları henüz ikinci ayını doldurmadan sona erdi. Single'ın fotoğrafları için tamer yılmaz'ın objektifinin karşısına geçen aynı zamanda mithat can özer nurgül yeşilçay ile aşk yaşadı.

Mithat Can Özer ve Alina Boz'un komşuda bayram tatili
Mithat Can Özer ve Alina Boz'un komşuda bayram tatili from imgrosetta.mynet.com
Mithat can özer ise, cem özer'in 'mithat can elimizde. Mithat can özer, yeni projesi için barış manço'nun efsane şarkısı kara sevdayı yeniden yorumladı. Güzel oyuncu nurgül yeşilçay ve sezen aksu'nun oğlu mithat can'ın sürpriz aşkları henüz ikinci ayını doldurmadan sona erdi. Mithatcan özer'le bebek'teki bir kafede romantik dakikalar yaşayan nurgül yeşilçay, gazetecilerin aşk var mı? sorusuna kısa yanıt verdi: Eşi cem özer'den tek celsede boşanan nurgül yeşilçay, gönlünü sezen aksu'nun oğlu mithat can özer'e kaptırdı. Nurgül yeşilçay ile mithatcan özer saat 18.00 gibi bebek'te bulunan ve ünlülerin uğrak yeri bottega restaurant'a geldiler. Sonrasındaysa içeri girerek nurgül yeşilçay'la yediği romantik yemeğe kaldığı yerden devam etti. İçeride sezen aksu'nun sinan özer'den olan oğlu mithat can özer'le birlikte.

Cem özer'den boşanmasının ardından mithat can özer'le ilişkisini de kısa sürede bitiren nurgül yeşilçay, yoğun ilgiden sıkılınca bu sözlerle isyan etti.

Nurgül yeşilçay'dan boşandıktan sonra sıkıntılı günler yaşayan cem özer, eski eşinin mithat can'la aşk yaşamasından sonra hastanelik olmuştu. Mithat can özer ile arzu yanardağ, şarkıcı bora uzer'in 'b in the house' adlı performansını izlerken samimiyeti ilerletti. Sonrasındaysa içeri girerek nurgül yeşilçay'la yediği romantik yemeğe kaldığı yerden devam etti. Özer ve yeşilçay'ın geçtiğimiz pazar gününü de birlikte. Mithat can özer, yeni projesi için barış manço'nun efsane şarkısı kara sevdayı yeniden yorumladı. Ayrılığa daha fazla dayanamayan mithat can özer, nurgül yeşilçay'la akşam yemeğinde buluştu. Mithatcan özer'le bebek'teki bir kafede romantik dakikalar yaşayan nurgül yeşilçay, gazetecilerin aşk var mı? sorusuna kısa yanıt verdi: Yeşilçay'ı öpücüğe boğan özer, görüntülendiklerini anlayınca öfkeden kendinden geçti. Nurgül yeşilçay ile mithatcan özer saat 18.00 gibi bebek'te bulunan ve ünlülerin uğrak yeri bottega restaurant'a geldiler. Mithat can özer, yeni projesi için barış manço'nun efsane şarkısı kara sevdayı yeniden yorumladı. Ileride belki üçünü kameralar karşısında beraber de görebiliriz. Nurgül yeşilçay, mithat can özer'le ilişkisini eski eşine anlattı. Görüntülendiklerini fark edince bizi rahat bırakın diyen çiçeği burnunda sevgililer, taksiye binerek oradan uzaklaştı.

Altı yıllık eşi ve oğlu osman nejat'ın babası cem özer'den iki ay önce boşanan nurgül yeşilçay, sezen aksu'nun müzisyen oğlu mithat can özer'le ilişki yaşamaya başladı. Cem özer mithat can düzgün çocuktur diyerek nurgül yeşilçay 'a destek verdiği söylenirken, bazı kaynaklar ise cem özer 'in nurgül yeşilçay 'ın medyaya yansıyan resimleri ile ilgili olarak çocuklu bir bayana yakştıramadım dediğini öne sürdü. Özer ve yeşilçay'ın geçtiğimiz pazar gününü de birlikte. Oyuncu nurgül yeşilçay oğlu osman nejat'ın babası cem özer'le 6 yıllık evliliğini geçtiğimiz aralık ayında noktalamıştı. Cem özer'den boşanmasının ardından mithat can özer'le ilişkisini de kısa sürede bitiren nurgül yeşilçay, yoğun ilgiden sıkılınca bu sözlerle isyan etti.

'O defteri kapattım!' - Magazin Haberleri | NTV
'O defteri kapattım!' - Magazin Haberleri | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Eşi cem özer'den tek celsede boşanan nurgül yeşilçay, gönlünü sezen aksu'nun oğlu mithat can özer'e kaptırdı. Mithatcan özer'le bebek'teki bir kafede romantik dakikalar yaşayan nurgül yeşilçay, gazetecilerin aşk var mı? sorusuna kısa yanıt verdi: Oyuncu cem özer ile boşandıktan kısa bir süre sonra sezen aksu'nun oğlu mithatcan özer ile birlikte olan nurgül yeşilçay'ın aşkı kısa sürdü. Görüntülendiklerini fark edince bizi rahat bırakın diyen çiçeği burnunda sevgililer, taksiye binerek oradan uzaklaştı. Sonrasındaysa içeri girerek nurgül yeşilçay'la yediği romantik yemeğe kaldığı yerden devam etti. İkili daha sonra bir dönem sezen aksu'nun müzisyen onno tunç ile büyük. Bu konu şimdiye dek 29 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır. Eşi cem özer'den tek celsede boşanan nurgül yeşilçay, gönlünü sezen aksu'nun oğlu mithat can özer'e kaptırdı.

Nurgül yeşilçay mithatcan özer barıştı.

Oyuncu nurgül yeşilçay oğlu osman nejat'ın babası cem özer'le 6 yıllık evliliğini geçtiğimiz aralık ayında noktalamıştı. Bebek'te bir barda bira içen ikili, eğlenceye yeşilçay'ın evinde devam etti. Eski eşine mutluluklar dileyen cem özer, önceki gün aşklarına nokta koyan mithat can ve nurgül yeşilçay ilişkisi için, beni ilgilendirmez dedi. Nurgül yeşilçay ve mithat can özer aşkında ikinci perde. Yeşilçay'ın 6 yıl evli kaldığı ve 3 ay önce boşandığı eşi cem özer ise nurgül gibi başarılı bir oyuncuyla beraber olup görüntülenmemek mümkün değil diyerek eski eşinin yanında oldu. Mithat can özer ile arzu yanardağ, şarkıcı bora uzer'in 'b in the house' adlı performansını izlerken samimiyeti ilerletti. Sonra özer, dışarı çıkarak gazetecilere tepkisini dile getirdi. Nurgül yeşilçay(35) yeni sevgilisi sezen aksu'nun oğlu mithat can özer(30)'le geçtiğimiz akşam tekrar bebek'de görüntülendi. Güzel oyuncu nurgül yeşilçay ve sezen aksu'nun oğlu mithat can'ın sürpriz aşkları henüz ikinci ayını doldurmadan sona erdi. Hatta nurgül yeşilçay'a '35'inde lolita' isimli bir şarkı da yazdı. Nurgül yeşilçay ile birlikte olmaya başlayan mithat can özer, aramızda elektriklenme var ama ne olacağına gerçekten bakıyoruz dedi. Altı yıllık eşi ve oğlu osman nejat'ın babası cem özer'den iki ay önce boşanan nurgül yeşilçay, sezen aksu'nun müzisyen oğlu mithat can özer'le ilişki yaşamaya başladı. Özer ve yeşilçay'ın geçtiğimiz pazar gününü de birlikte.

Sonra özer, dışarı çıkarak gazetecilere tepkisini dile getirdi. Bebek'te bir barda bira içen ikili, eğlenceye yeşilçay'ın evinde devam etti. Cem özer'den boşandıktan 2 ay sonra sezen aksu'nun oğlu mithat can ile aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu, 10 gündür genç sevgilisinden ayrı geziyordu. Cem özer'in 'çocuklu nurgül' yakıştıramadım' sözleri sorulduğunda nurgül yeşilçay sadece gülümsemekle yetindi. Mithatcan özer'le bebek'teki bir kafede romantik dakikalar yaşayan nurgül yeşilçay, gazetecilerin aşk var mı? sorusuna kısa yanıt verdi:

Cem Özer'den Nurgül Yeşilçay'a karşı atak!.. - SacitAslan.com
Cem Özer'den Nurgül Yeşilçay'a karşı atak!.. - SacitAslan.com from i.sacitaslan.com
Bebek'te bir barda bira içen ikili, eğlenceye yeşilçay'ın evinde devam etti. Eşi cem özer'den ayrıldıktan sonra ünlü sanatçı sezen aksu'nun müzisyen oğlu mithat can'la aşk yaşamaya başlayan. Cem özer mithat can düzgün çocuktur diyerek nurgül yeşilçay 'a destek verdiği söylenirken, bazı kaynaklar ise cem özer 'in nurgül yeşilçay 'ın medyaya yansıyan resimleri ile ilgili olarak çocuklu bir bayana yakştıramadım dediğini öne sürdü. Cem özer, nurgül yeşilçay ve mithat can özer'in ilişkisi hakkında konuştu. Nurgül yeşilçay mithatcan özer barıştı. Cem özer'den boşanmasının ardından mithat can özer'le ilişkisini de kısa sürede bitiren nurgül yeşilçay, yoğun ilgiden sıkılınca bu sözlerle isyan etti. Mithat can özer, yeni projesi için barış manço'nun efsane şarkısı kara sevdayı yeniden yorumladı. O günden sonra kabuğuna çekilen yeşilçay önceki akşam bebek'de lucca bar'da ortaya çıktı.

Çünkü, bir de çocukları olan nurgül yeşilçay ve cem özer çifti boşanalı yalnızca 2 ay olmuştur.

Bununla da yetinmeyen özer, dışarı çıkarak gazetecilere tepkisini dile getirdi. Cem özer'den boşanmasının ardından mithat can özer'le ilişkisini de kısa sürede bitiren nurgül yeşilçay, yoğun ilgiden sıkılınca bu sözlerle isyan etti. Cem özer'le 6 yıllık evliliğini 2 ay önce bitiren nurgül yeşilçay (35), özel hayatındaki sessizliğini sezen aksu'nun oğlu mithat can özer (30) ile bozdu. Mithat can özer ile arzu yanardağ, şarkıcı bora uzer'in 'b in the house' adlı performansını izlerken samimiyeti ilerletti. Mithatcan özer ile nurgül yeşilçay'ın büyük aşk sadece 28 gün sürdü! Yeşilçay'ı öpücüğe boğan özer, görüntülendiklerini anlayınca öfkeden kendinden geçti. Yeşilçay'ın 6 yıl evli kaldığı ve 3 ay önce boşandığı eşi cem özer ise nurgül gibi başarılı bir oyuncuyla beraber olup görüntülenmemek mümkün değil diyerek eski eşinin yanında oldu. Cem özer mithat can düzgün çocuktur diyerek nurgül yeşilçay 'a destek verdiği söylenirken, bazı kaynaklar ise cem özer 'in nurgül yeşilçay 'ın medyaya yansıyan resimleri ile ilgili olarak çocuklu bir bayana yakştıramadım dediğini öne sürdü. Cem özer'den boşanan nurgül yeşilçay'la (34) sezen aksu'nun oğlu mithatcan özer'in (29) yakınlaşması aşk başlamış diye yorumlandı. Mithat can özer, yeni projesi için barış manço'nun efsane şarkısı kara sevdayı yeniden yorumladı. İkili daha sonra bir dönem sezen aksu'nun müzisyen onno tunç ile büyük. Son dönemde haklarında en çok konuşulan çift nurgül yeşilçay ve mithatcan özer'le ilgili bir son dakika magazin dedikodusu: 43 gün önce 5 yaşındaki çocuğunun babası cem özer'den boşanan nurgül yeşilçay'ın sürpriz aşkı.

Sonrasındaysa içeri girerek nurgül yeşilçay'la yediği romantik yemeğe kaldığı yerden devam etti mithat can özer. Nurgül yeşilçay, mithat can özer'le ilişkisini eski eşine anlattı.

Posting Komentar

0 Komentar